Ultraäänitutkimukset

  • ​​Ultraäänitutkimus antaa paljon tietoa​ ja sitä voidaan hyödyntää erityisesti erilaisten vatsaontelon sairaustilojen yhteydessä. Ultraäänellä voidaan tutkia mm. virtsarakkoa, kohtua, suolistoa, sappirakkoa, haimaa, maksaa, pernaa ja munuaisia.
  • Lue lisää: koiran ja kissan suolistovaivoista.
  • Klinikallamme on käytössä alan viimeisintä teknologiaa edustava ultraäänitutkimuslaitteisto.
  • ELL Johanna Sulonen suorittaa laajoja vatsaontelon ultraäänitutkimuksia ja on perehtynyt erityisesti sappirakon vaivoihin.
  • Ultraääniohjauksessa voidaan myös ottaa näytteitä, kuten virtsanäyte kystosenteesillä. Klinikallamme on käytössä ultraäänilaitteisto näihin tutkimuksiin.

Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Pyynikin eläinlääkärit sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Klinikka on hyvin varusteltu ja tiloihin on mukava tulla myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on lähettyvillä Pyynikintorilla ja kadunvarsilla. 

Ajanvarauksestamme voit varata ajan tavanomaisimpiin toimenpiteisiin kuten rokotus, hammaskivenpoisto tai terveystarkastus. Voit varata ajan akuutissakin tilanteessa netissä.

Kotikäynnit, isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03 389 1010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.