Röntgen


  • Toisinaan yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja tämä pätee erityisen hyvin diagnostisessa kuvantamisessa! Röntgenkuvausta käytetään laajasti erilaisten sairauksien diagnostiikassa. Sillä voidaan nähdä mm. luuston, sisäelinten, sydämen ja keuhkojen tilannetta.
  • Käytössämme on digitaalinen röntgenlaitteisto joka takaa hyvän kuvanlaadun ja siten optimaalisen diagnostisen arvon. Pystymme myös tarvittaessa lähettämään kuvia radiologille jatkolausuttavaksi sähköisessä muodossa.
  • Lisäksi röntgenkuvausta käytetään koirien ja kissojen virallisten terveytarkastusten yhteydessä: lonkka- kyynär- ja selkäkuvaukset.Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Pyynikin eläinlääkärit sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Klinikka on hyvin varusteltu ja tiloihin on mukava tulla myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on lähettyvillä Pyynikintorilla ja kadunvarsilla. 

Ajanvarauksestamme voit varata ajan tavanomaisimpiin toimenpiteisiin kuten rokotus, hammaskivenpoisto tai terveystarkastus. Voit varata ajan akuutissakin tilanteessa netissä.

Kotikäynnit, isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03 389 1010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.