Pentuetarkastukset

Pentuetarkastuksella tarkoitetaan koko pentueen tarkastusta ennen luovutusta. Samassa yhteydessä voidaan myös asettaa mikrosirut jotka ilmoitamme kätevästi ja nopeasti Kennelliittoon tai Kissaliittoon. Ennen pentuetarkastusta tulee olla tehtynä pentueilmoitus kyseiseen rekisteriin, jotta sirutiedot pystytään tallentamaan.

Jokaiselle pennulle tehdään oma Eläinlääkärin todistus, johon merkitään tarkastuksen havainnot.

Eläinlääkärimme suorittaa myös varhaiskastraatioita ja -sterilisaatioita. Suositeltava minimi-ikä leikkaukselle on 2-4 kk.


Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Pyynikin eläinlääkärit sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Klinikka on hyvin varusteltu ja tiloihin on mukava tulla myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on lähettyvillä Pyynikintorilla ja kadunvarsilla. 

Ajanvarauksestamme voit varata ajan tavanomaisimpiin toimenpiteisiin kuten rokotus, hammaskivenpoisto tai terveystarkastus. Voit varata ajan akuutissakin tilanteessa netissä.

Kotikäynnit, isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03 389 1010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.