Palvelumme

Pyynikin eläinlääkärit on hyvän palvelun eläinklinikka Tampereen Pyynikillä. Löydät osoitteemme yhteystiedoistamme.

Klinikan henkilökunta haluaa tarjota asiakkailleen yksilöllistä hoitoa mottona "hoida potilaitasi, kuin hoitaisit omaa lemmikkiäsi". 

Peruseläinlääkäripalvelujen lisäksi meiltä löytyy kattavasti osaamista mm. kirurgian, sisätautien ja hammassairauksien osalta. Laaja osaaminen takaa hyvän palvelun ja luo hyvät edellytykset lemmikin kokonaisvaltaiselle terveydenhuollolle.

​Koemme lisäksi, että hyvän eläinlääkäripalvelun taustalla on aina myös myönteisellä asenteella varustettu henkilökunta, joka takaa kaikille osapuolille miellyttävän hoitokokemuksen.

​Varaa siis aika meille jo tänään!

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan laajaan palveluvalikoimaamme tai tutustu erilaisiin ohjeisiimme ohjeet -sivulla.


Hill's Ruoat kauttamme

Jälleenmyymme terapeuttisia Hill's -ruokia

Monissa sairaustiloissa oikeanlainen ruokavalio on tärkeää hoidon onnistumisen kannalta. Me jälleenmyymme korkealaatuisia Hill's -ruokia. Myymälästämme voit ostaa mukaan tarvitsemasi ruoan lemmikin kotihoitoon, tai tarvittaessa tilata kauttamme ruokaa, mikäli hyllyssämme ei ole juuri Sinun lemmikkisi hoidossa tarvittavaa ruokaa myynnissä.


Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Pyynikin eläinlääkärit sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Klinikka on hyvin varusteltu ja tiloihin on mukava tulla myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on lähettyvillä Pyynikintorilla ja kadunvarsilla. 

Ajanvarauksestamme voit varata ajan tavanomaisimpiin toimenpiteisiin kuten rokotus, hammaskivenpoisto tai terveystarkastus. Voit varata ajan akuutissakin tilanteessa netissä.

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.