Siru ja Passi

TUNNISTUSMERKINTÄ KANNATTAA

Myös sekarotuinen lemmikki kannattaa merkitä mikrosirulla ja ilmoittaa sirunumero rekisteriin, kuten Turvasiru. Tällöin omistaja voidaan tavoittaa nopeasti lemmikin kadotessa. 

Puhdasrotuiset koiranpennut sirutetaan yleensä jo kasvattajan luona ennen rekisteröintiä, samoin kuin rotukissanpennut. Meillä on potilasohjelmistosta suora yhteys Kissaliiton rekisteriin, joten sirunumeron rekisteröinti on meillä helppoa ja nopeaa. Koirien tiedot viedään Omakoiraan myös heti käynnin yhteydessä, edellyttäen että pentueilmoitus on valmiiksi tehtynä.

Mikrosiru voidaan myös asettaa helposti ja nopeasti muun toimenpiteen yhteydessä.

LEMMIKKIPASSI MATKUSTELEVALLE

Matkustava lemmikki tarvitsee EU-Passin. Siihen merkitään rokotukset ja ekinokokki-lääkitykset, sekä muita matkustamisen kannalta tärkeitä tietoja. EU-Passista ja lemmikkien tuonti- ja vientivaatimuksista löydät lisää tietoa Ruokaviraston sivuilta.

Huomioithan, että lemmikin omistaja on aina itse vastuussa ajantasaisten tuonti- ja vientivaatimusten täyttymisestä.


Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Pyynikin eläinlääkärit sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Klinikka on hyvin varusteltu ja tiloihin on mukava tulla myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on lähettyvillä Pyynikintorilla ja kadunvarsilla. 

Ajanvarauksestamme voit varata ajan tavanomaisimpiin toimenpiteisiin kuten rokotus, hammaskivenpoisto tai terveystarkastus. Voit varata ajan akuutissakin tilanteessa netissä.

Kotikäynnit, isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03 389 1010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.