Uutta klinikalla - päivystys lauantaina!

09/09/2021

Päivystys

Olemme jatkossa avoinna myös klo 9-17 lauantaisin!

Tiedämme, että ei ole mitään kamalampaa kuin yrittää hädän keskellä löytää eläimellensä kiireellistä eläinlääkärin apua. Pirkanmaan seudulla pieneläinpäivystys on monesti hyvin ruuhkainen erityisesti viikonloppuisin. Tahdomme vastata tähän tarpeeseen entistä paremmin ja laajensimme aukioloaikojamme lauantaille.


Lauantaisin puhelimet avataan klo 9, jonka jälkeen potilaille annetaan suuntaa-antavat ajanvaraukset. Jokaiselle potilaalle pyritään varaamaan riittävästi aikaa. Pienet viivästykset ja odottelu ovat kuitenkin päivystysaikana mahdollisia.

Soita meille puhelinnumeroon 03-3891010!

Huomioithan peruutusehtomme aikaa varatessasi. Ne on mainittu Hinnasto -sivulla.

Tutustu asiakasrekisteriimme tallennettaviin tietoihin ja hinnastoomme


Klinikan ajanvaraus auki 24/7

Pyynikin eläinlääkärit sijaitsee Tampereen Pyynikillä. Klinikka on hyvin varusteltu ja tiloihin on mukava tulla myös isomman lemmikin kanssa. Ilmaista paikoitustilaa on heti klinikan edessä kadunvarsilla. Muistathan käyttää parkkikiekkoa.

Ajanvarauksestamme voit varata ajan tavanomaisimpiin toimenpiteisiin kuten rokotus, hammashoito (hammaskivenpoisto + kiillotus + hammastarkastus + jatkohoitosuunnitelma) tai terveystarkastus. Voit varata ajan akuutissakin tilanteessa netissä.

Isommat toimenpiteet, leikkaukset ja hammasoperaatiot varataan aina puhelimitse numerosta 03-3891010 oikeanlaisen ajanvarauksen sekä ohjeistuksen varmistamiseksi.