Moikka, mä olen...

Kaisa Juhajoki, Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2012, ja tehnyt kandivuosista lähtien pieneläinpainotteista praktiikkaa.  Perustin yritykseni Pyynikin eläinkääkärit syksyllä 2019. Lisäksi olen ollut mukana perustamassa Eläinklinikka Norppaa Savonlinnaan keväällä 2019. Aiemmin olen työskennellyt päivystävillä pieneläinklinikoilla usean vuoden ajan sekä esimiehenä että päivystäjänä. Työssäni olen erityisesti perehtynyt kirurgiaan ja hammashoitoihin, ja lisäksi kouluttaudun ortopedian saralla. Muita ammatillisia mielenkiinnonkohteitani ovat ensi- ja tehohoito ja traumatologia. Lisäksi minulle on tärkeä huomioida aina kokonaisuus lemmikin hoidossa sekä eläinlääkäripalvelun tuottamisessa. 

Jatkokouluttaudun vuosittain useilla kotimaisilla ja ulkomaisilla kursseilla. Eläinlääkäriasema Statuksessa hoidan kaikenlaisia potilaita, ja teen hammashoitoja sekä ontumatutkimuksia. Kotoa meiltä löytyy kolme koiraa: novascotiannoutajat Kaapo ja Vimma sekä rescuena perheeseemme päätynyt pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira Nuppu. 

Kielitaito: englanti sujuva, ruotsi hyvä, ranska tyydyttävä 

Jäsenyydet: Suomen eläinlääkäriliitto, Suomen eläinlääkäripraktikot ry, Aovet


Eeva Sointu, vastaanottoavustaja

Aina iloinen ja palvelualtis vastaanottoavustajamme Eeva toivottaa pienet ja isot lemmikit tervetulleiksi klinikalle. Eeva hoitaa klinikalla kaikenlaisia tehtäviä kassan hoidosta eläinlääkärin avustamiseen toimenpiteissä. Eeva on aloittanut työt eläinalalla reippaalla asenteella syksyllä 2019. Aiempaa kokemusta on ihmisten hoitoalalta, taskussa on myös kemian kandidaatin paperit. Eeva on innokas oppimaan, ja hänestä on hioutumassa oikea timantti tähän työhön!